Wat we doen

We besteden veel tijd aan het luisteren naar klanten en gebruikers om hun wensen in een “design” verpakking te verwerken, waardoor er unieke producten zoals Tiny Houses of stacaravans ontstaan. Zo is de Barrel ook ontstaan.

Onze missie

Op een duurzame en betaalbare manier “onderkomens” zoals een Tiny House of een stacaravan ontwerpen en bouwen tot tevredenheid van klanten, gebruikers en onszelf.

Wat is een Barrel?

De Barrel is een kruising tussen een Tiny House en een stacaravan en wordt op een verzinkt stalen platform gebouwd. De body bestaat uit multiplex spanten en liggers, aan de binnenkant bekleed met plaatmateriaal en aan de buitenkant met Dibond. Tussen de wanden is isolatiemateriaal aangebracht. Alle interieurdelen waaronder kasten, tussenwanden, zithoek en slaapplekken zijn opgebouwd van 18mm dik multiplex dat naar de wens van de klant kan worden afgewerkt met diverse kleuren HPL.

De zithoek kan in een rondzit of met 4 losse zitplekken in diverse stoffen worden uitgevoerd. De bedden zijn met lattenbodems en stevige matrassen van 200 cm lang uitgerust. De keuken bestaat uit een keukenblok met daarin verwerkt een gootsteen en een keramische kookplaat. In één van de kastjes is een koelkast geplaatst. Ten slotte zijn in de natte cel nog een toilet, douche en wastafel aanwezig. De ventilatie, verwarming en verlichting zijn weggewerkt zodat het strakke design niet wordt ontsiert.

Barrels

Tiny House

Tiny House 2

Tiny House 3

Quattro

Uitgevoerd voor 4 personen en volledig uitgerust met lattenbodem bedden en passende matrassen van 2 maal 80 bij 200 en 2 maal 70 bij 200, ronde zithoek met kussens, keuken met apparatuur w.o. koelkast, keramische kookplaat, aanrecht met koud- en warm waterkraan, douche, toilet en wastafel met kraan, onderbouwkastje en spiegel.

Grandeux

Deze uitvoering is voor 2 personen bedoeld en bevat dezelfde uitrusting als de Quattro waarbij de zithoek iets kleiner is uitgevoerd. Wil men de zithoek toch voor 4 personen, dan is er een kleine meerprijs van toepassing.

Basic

Dit is de fraaie basisuitvoering en wordt voor “zitten en pitten” geleverd. De Basic is uitgevoerd met 2 bedden met lattenbodems en matrassen en een gestoffeerde 2-persoons zithoek. De keuken heeft wel een gootsteen met kraan. Ook is er plaats voor een koffiezetter en waterkoker.

Ook maken we Barrels op maat voor gebruik op beurzen, voor promoties en voor marktgebruik.

Huurkoop

Voor ondernemingen is er een mogelijkheid om de Barrel aan te schaffen via een huurkoopovereenkomst. Deze optie bestaat uit een aanbetaling van 50% van de waarde van een Barrel (zonder opties) en daarna 5 jaarlijkse of 60 maandelijkse termijnen. Meer informatie is te verkrijgen tijdens een oriënterend gesprek.

Share a Barrel

Koop een Barrel samen met anderen, plaats en verhuur deze op een camping. Ook kunt u samen met ons een Barrel aanschaffen en op basis van “samsam” de kosten en de opbrengsten delen. Na een periode van 5 jaar dragen wij ons aandeel aan u over voor een restwaarde. Tijdens een oriënterend gesprek kunnen wij u deze financieel interessante optie toelichten.

Tiny House of stacaravan op maat