Thuiswerk units

Barrelcamp heeft samen met Studio HUP een aantal kantoorcabines voor thuiswerkers ontwikkeld. Deze units kunnen worden gehuurd, geleased of gekocht.

Work Cube

De kleinste unit is uitgevoerd met infrarood-verwarming, ventilatie, verdekte ledverlichting, daglichtplaat, oplaadpunten en een groot zijraam voor een prettige werkomgeving. Eén binnenwand kan naar keuze van de klant met een speciaal bedrukte plaat worden uitgerust. Men kan het kantoorinterieur zelf uitzoeken of als een optie mee bestellen.

Accola

De grotere units zijn veel luxer uitgerust en zijn geschikt voor 2 mensen. Deze unit, de Accola, is ook uitgerust met een zeer energiezuinig systeem om de ruimte te verwarmen of te koelen. Zo werkt u altijd in een prettig klimaat.  Ook hier is een mooie glazen zijkant toegepast. De uitstraling oogt natuurlijk en strak door de toepassing van mooie materialen. De binnenkant is van hoogwaardig en recyclebaar materiaal gemaakt. De afmetingen zijn 2.60 bij 4.60 meter.

De units kunnen ook met een toilet en keukenblokje worden uitgerust en zijn ook geschikt te maken als B&B ruimte of als trekkershut.

Samen staan we sterk

Dit is een gezamenlijk project van: